Valborg!

hallå! 
 
sitter i skolan i medicin salen.
har som sagt lång dag idag, vilket verkligen suger! 
Ikväll blir det att vara med roligt folk och även dra till majbrasan! 
Har inte så mycket mer att säga förutom att de blir mera uppdatering senare! 
CHHAAAAOO 
 

can I trust you?!

hallå! 
 
sitter i skolan på sista lektionen, vi fick sitta utanför för att de andra går igenom provet vi hade i matte förra veckan. 
idag blir det att övningsköra hem från skolan, för Marianne kommer hit och hämtar mig! :) 
Sen blir det att fixa batteri till klockor till helgens tävlingar och sen grilla med några sköna vänner! 
Ikväll blir de att plugga matte :) 
Vi hörs senare! 
 

Stallet med frida & hjärtat !

tjenare bloggen ! just nu sitter jag i stallet och väntar medans hjärtat & frida är på nå möte angående nån tävling som ska va i helgen , as segt ! :/ idag så har vi chillat hemma hos frida, käkat ute i solen & snackat en del :) sen drog vi till stallet och städa/mocka hos fridas häst innan vi åkte hem till babe och käkade, så nu är vi i stallet igen och ska fota när frida & älskling ska rida ! :):)

Over and out bitches & hoes !



sol, nyvaken & långpromenad med grisen :')

shululululu bloggen !
just nu ligger jag i sängen rätt nyvaken och ska strax klä på mig för att gå långpromenad med grisen, älskling & frida :) igår så blev de en roadtrip till köping med andes limo, skoj skoj ! senare på kvällen kom ande och hämtade oss för att åka till bilträffen i barkarby, så blev en hel del snack och skrattande i bilen mot sthlm :) väl när vi började närma oss sthlm så släppte vi av ande i hallunda hos nån polare och strax efter de började jag, frida & älskling åka till barkarby för att dra på träffen, väl när vi närmar oss s fastnar vi i världens segaste kö in till bilträffen så de slutade med att vi parkerade ca 1km därifrån och gick ist för att försöka hitta parkering :) väl när vi går på träffen så är de så jävla mörkt att man knappt seer nått för dom inte har nån parkeringsbelysning på utan de är kolsvart ute, så efter ett tag när vi gått runt där så blir de lite bråk/tjaffs och älskling får ett slag i magen för hans polare ska lugna ner han för nån sagt att han dansade dåligt ! xd  
 
 
Over and out bitches & hoes !
 

äkta elr fejk är ju frågan..

tjena mitt bena, den kunglige här :') 
just nu sitter jag i sängen med datan och musiken på högsta volym, väntar på att frida ska skölja ur färgen ur håret och ande ska komma över efter han duschat ! :) sen börjar vi sakta rulla mot barkarby träffen med världens bästa sällskap ! idag har vi vart en tur till eskilstuna och köpt hårfärg, piercing, skor & käkat mjukglass som jag inte fick äta :( sen så va jag lite små tjurig när jag kom hem för man käkat, druckit dåligt & inte fick nå glass, så då va de bara försöka bli på bättre humör innan de blev en roadtrip till max i köping med andes limo :) 
 
Over and out bitches & hoes ! 
 
 
 

sol, bilåkande & massa snack !

yo bitches & hoes, Viktor här igen ! 
just nu sitter jag i sängen framför datan och väntar på älskling & frida som är ute med grisen (: vaknade runt halv 11, kvart i 11 idag och så va de bara ta sig upp och käka frukost med hjärtat,frida & grisen på baksidan i solen (a) så fort dom kommer in så blir de en trip till eskilstuna där frida ska köpa hårfärg, kolla lite grejer :) sen ikv blir de nog dra på bilträffen i barkarby om d nu blir så och alla kan pka med, annars blir de nog en lugn kväll framför tvn med bästa sällskapet! :) sen finns de folk som jag stör mig på som inte kan acceptera att man hittat nån som får en må bra, glad, lycklig & nån man verkligen tycker om.. utan ska hålla på och bete sig som en jävla 12-åring !  varför inte bara va glad för nån annans skull för att den personen hittat nån som han/hon trivs med, mår bra av & gillar sjukt mycket ! PATETISKT BETEENDE helt enkelt !
 
Over and out bitches & hoes ! 
 
 

som en död fisk i havet, om de fanns ett hav..

cha cha bloggen, snygga viktor här ! 
just nu sitter jag i sängen med datan & lyssnar musik medans hjärtat ligger brevid mig och halvsover typ för hon har ont i ryggen.. :/ har ingen aning om vad man ska hitta på om man orkar hålla sig vaken bara tills frida kommer runt 1 efter hon slutat jobba! :') vi kom hem för ca 40 min sen från mormor, vi va där och hälsade på, pratade lite och kolla let's dance haha ! xd
nu ska jag väl typ kolla fim i min ensamhet medans tönten sover, elr ska väl försöka hålla henne vaken :) over and out bitches & hoes ! ;')
 
 

fredagsmys ! :')

shululululululu bloggen, snygga viktor här ! ;')
just nu sitter jag och skär lite grönsaker till middagen, idag serveras taco gratäng med grönsaker, MUUUUMS ! ikväll blir de massa mys och bara ta de lugnt med min lilla tönt som jag är hos tills onsdag/torsdag nästa vecka och faktiskt komma bort från skit staden som är rätt skönt ! :) idag så börja de med att jag vaknade runt kvart i 10, 10 och då va de bara att packa klart de sista innan de va dags att röra sig till bussen för att sedan ta tåget till eskilstuna där jag blev hämtad av frida & kajsa. strax efter jag blivit hämtad blev de en del snack i bilen påväg till köping för att hämta min underbara, sen blev de en runda på marknaden innan de va dags att röra sig hemmåt till grisen som man saknat en del ! :') så nu har man vart lite wifey och handlat, städat/damsugit innan middagen :) så nu ska jag käka middag och sen ta grisen på en promenad och försöka få med min underbara om hon orkar de! :):) over and out bitches & hoes ! ;')
 
 
 

Never forget something that has made you happy once upon a time!

 
Någonting som gör att mig väldigt glad och mår så bra som jag gör är mina underbara vänner som alltid finns vid min sida, har dock även de vänner som är avundsjuka på att jag för en gång skull är lycklig! 
Men min familj betyder extremt mycket för mig också, min mamma finns alltid vid min sida och jag kan prata med henne om allt! 
Dock när hon mår dåligt så smittar det av sig väldigt mycket på mig men jag älskar henne ändå! 
Jag är glad att jag mött en väldigt underbar figur som lyser upp mina dagar vilket gör att jag mår som bäst när jag är med denna person. 
Även en av mina bästa vänner Frida som alltid ställer upp och vi finns alltid för varandra! 
En riktigt sann person som man kan lita på! :) 
 
 

Tillbaka till de verkliga livet!

Hallå!

Sitter på bussen till skolan börjar om en timme cirka :)
Har inte orkat blogga nått sen ja kom hem från sthlm och så!
Kan börja med att säga att Justin var GRYM! Fett värt pengarna och platserna var inte katastrof heller :)
Det var super mysigt att vara med Viktor oxå!
Idag kommer Viktor hit, som jag längtat!
Två lektioner idag, Medicin och Natur sen kommer Frida oh Viktor oh hämtar mig i skolan :)
Vi hörs senare!


Förtränger tiden...

sitter med min vovve och myser under tiden jag väntar på att min mupp ska vakna så att han kan se vilken tid jag kommer till stockholm osv.. haha sömntuta må jag säga! XD
Är extremt taggad till imorrn då gäller det! 
♥JUSTIN BIEBER ♥ 
 

Anställningsbevis!

hallå!

nu har jag vart ner till Marianne och skrivit på anställningsbevis inför sommaren som sommarvikarie :)
kommer jobba ca 75% och hoppas även på att jobba hela midsommar så man tjänar extra! hihi 
Jag har nyss vart ut med Dino på en sväng och ska även gå en längre tur med honom runt lunch innan jag drar till sthlm till min Viktor :') som jag längtat! 
Packat och klart nu är det bara att äta lite frukost och slänga på en film så länge och hoppas på att en speciell tröja ska torka efter gårdagens tvättande! :) 
Vi hörs senare, kanske blir lite bloggande då min blogg app inte funkar av någon skum anledning! XD 
 

Inte långt kvar nu!

hallå!

kvällen avslutades med att träffa Ande och Ante och även Frida, trevligt värre! 
Nu väntar jag på Lovina så hon kan ge mig pengar som i sin tur ska till Frida, eftersom Frida är bäst och ställer upp och hämtar oss i sthlm på Tisdag efter Justin Bieber! 
Inte alls långt kvar nu tills man får se "flick idolen" live! När man typ väntat i ett år på att den dagen ska komma och nu är det bara måndag och halva tisdagen kvar! :D taggade brudar japp! 
Nu blir det att glo film eller lyssna musik medans man väntar på Ande,Frida och Lovina! :) 
Imorrn blir det som sagt möte på morgonen sen får vi se vad dagen har att bjuda på! :)
Natti Natti :*
 
 
 

skämtar du med mig??!!!??

hahaha var bara tvungen att ladda upp detta helt sjukt om jag får säga det själv! 
vart är världen på väg egentligen och dessutom att detta har hänt förut också?! 
Jag hittade denna text på en annan blogg och jag vet inte om jag ens kan tro på det?! haha 
 
”Fick nyligen reda på att min mamma och hennes sambo ska ha barn.
Själv är jag gravid i vecka 26 och är nästan 100% säker på att det är min mammas sambo som är pappan till mitt barn med. Vi har haft sex i snart ett år, och det min mamma inte vet mår hon inte dåligt av.
Men nu när min mamma också är gravid så infinner sig en avundsjuka hos mig. Om han ska ta hand om min mammas barn så ska han ta mig fan ta hand om vårt med.
Var gravid för 4 år sedan, som slutade i missfalll i vecka 30. Då med min bästa väns man som även han gjorde både mig och min fd. bästa vän gravida samtidigt.
Det känns som att historien återupprepar sig igen, men denna gång så hoppas jag givetvis på att barnet klarar sig, för det är jag verkligen värd. Och om min mamma älskar mig som hon säger så kommer hon att låta mig ta över hennes sambo och få mitt familjeliv. Hon har redan haft sitt"
 

händelsrik dag!

Tjäääännnaaa!! 
 
Dagen idag började med att åka till Sundbyholm och kolla på nationella tävlingar och så fick man se Malin Baryard också! :) 
Käkade as god pasta carbonara! 
Sedan kilade vi till Stora Ekeby för att kolla dressyr tävling då Kungsörs lag tävlade, han dock bara se en då vi inte orkade så mycket mera! Dressyr är så segt att kolla på ^^ haha
Sedan körde jag hem därifrån och gick en lagom lång sväng med Dino! 
Nu har jag städat mitt rum eller aa bara plockat undan, jag har vikit tonvis med tvätt åt mamma jag har tvättat en maskin och är nu inne på min andra! 
Nu ska vi snart käka och jag är skapligt slut! haha men vädret har vart underbart så man vill bara vara ute hela tiden :') hihi 
 
Bara två dagar kvar tills de vi väntat på i nästan ett år! 
Ska bli så jäkla grymt!
 

Imorrn blir det möte hos chefen för att skriva på anställnings papper för under sommaren. 
Fick som sagt 8 veckors jobb! :) 
hejdå min sommar, MEN hej alla pengar! :D 
 

Mys Lördag!

hallå!
 
dagen idag har vart lite blandad, först hjälpt till på P&J i stallet vilket gick sjukt bra! 
fick sjukt ont i huvet och magen, tog en ipren och sen köpt piercing till Frida, sen åkt med hennes syskonbarn till Köping till tiwolit. 
Nu har jag duschat och även vart på en lång promenad med hunden och syskonen, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :) 
Ching Chong! :) 
 
(funderar på att göra en septum) 

Myspys kväll!

Hellojj!

Sitter hemma hos Frida medans hon gör prov.
Hon ska laga fin middag åt mig så blir det efterrätt och godis mys ikväll! :)
Kvällen blir lugn och enbart mys!
Imorrn ska jag hjälpa till med P&J sen övningsköra lite!
På söndag vet jag inte alls vad som händer men det visar sig!
Hörs mera ikväll!


Allt blir nog bra tillslut!

god morgon! 
 
sitter i skolan, mår inge vidare. 
helgen blir inte som tänkt men man får väl planera om istället. 
jag hoppas att allt kommer bli bra snart. 
ikväll blir de mys med Frida så man får tänka på något annat. 
vi hörs senare! 
 

vad ska man säga?!

hallå! 
 
sitter vid datorn och fixar lite inför mitt nationella tal idag i svenskan, natten har vart hemsk bara drömt läskiga drömmar och känt mig fett ensam! Tur att man har Dino brevid sig iaf som vaktar! hihi
Lite nere idag, beror nog på både vädret och andra saker. 
Ska pallra mig till skolan snart ska först fixa mig och lite andra saker. 
Hoppas alla får en bra dag!
 

Vilken tur!

hallå! 
 
var in på akuten igår kväll med Frida,Ande,Ante och Viktor de ville så gärna följa med och som tur var det inget allvarligt utan jag hade bara bihåleinflammation! SKÖNT! En lättnad för alla oss! hihi
Idag ska jag hämta ut lite medicin var av en är de morfin i vilket betyder att jag inte får övningsköra eller nått som tur är ska jag inte ta det så länge! :)
Har en lektion kvar sen kilar jag hem till mina sötnosar som säkert ligger i sängen och myser just nu! 
Imorrn blir det skolan för EN lektion eftersom jag helst inte ska vara i skolan de första dagarna jag tar medicinen. Och det blir min nationella svenska lektion, nu ska jag ha engelska nationella muntligt med Nadja! 
Får se vad som händer ikväll men Viktor åker nog hem ikväll eller imorrn, men som tur är att jag ska till honom på Måndag efter skolan då det är Justin Bieber på Tisdag med brudarna! :) 
Vi hörs senare!
(test från min hals)
 

Livrädd,oro!

Sitter på matten med oro i magen, är så rädd för att de ska vara nå fel på min hjärna eftersom sist jag var på akuten så sa dom att jag hade en förändring på lillhjärnan och om jag fick huvudvärk i sträck alltså typ hela tiden så skulle jag åka in akut igen! 
De var någon månad sen och nu har jag haft så här i tre dagar och jag är livrädd att de kommer sitta i som de gjort de senaste dagarna. 
Mamma sa att jag skulle ringa läkaren imorrn men för de är jag rädd, ja vill som sagt veta vad de är för fel osv...
 
 

Brandteori

hallå!
 
sitter i skolan och gör frågor om brand på medicinen. 
idag blir det att plugga lite natur så min inlämningsuppgift blir klar. 
idag slutar jag även sent! 
Får se vad som hittas på men som sagt plugg och film skulle jag kunna tänka mig att det blir! :) 
hörs sen! 
 

Smoothie!

hallå!

ska precis lägga mig i sängen och försöka vila/sova då jag är sjukt trött och har as ont i huvet (som vanligt)
Blir väl att slå på någon bra film och be Viktor oh massera mig och även klia mig på ryggen (A) hihi 
Imorrn väntar en lång dag! SUCK men sen resten av veckan slutar jag tidigt! :) TJOHOO 
har inte så mycket mer oh skriva så hoppas ni haft en bra start på veckan för det har jag genom att gjort smoothie och träffat Frida & Mell :) 
hejsvejs! 
 

måndag, plugg dag!

hallå! 
 
sitter i skolan på naturkunskapen, kort dag idag, dock glömde jag matte boken hemma så när jag kommer hem blir det att plugga natur (inlämningsuppgift) och även plugga några sidor matte. 
Är lite irriterad på någon random person som verkar ha kul att förstöra för andra, förstår inte meningen med det egentligen. vilken nivå ligger man på då lixom och dessutom kalla någon man inte ens träffat för kränkande ord osv, mitt ända tips är lägg dej inte i, jag tar inte åt mig utan jag tycker de bara är lågt! 
 

Lördag!

hallå! 
 
Dagen idag har vart lugn, kollat film och gått ut med vovven ett par gånger :) 
Ikväll blir det Hälla träffen med sköna människor! :) 
Har inte så mycket att tillägga förutom att jag hade en riktigt mysig kväll igår med bastu och prat med de bästa Frida och Viktor :) 
Nu ska vi käka och hämta mell i stallet för att sedan gå med hunden och sen åka iväg till Västerås som sagt! :) 
CHAAAAO :*
 

just chilling!

halloj! 
 
sitter i sängen med Frida och Viktor och även Dino och Kitty som våld gästar oss.. 
Nyss käkat mat så nu blir det stallet och se Viktor rida.
Ikväll blir det en lugn kväll med film och mys! :) 
vi hörs senare! 

Freeeedag! :D

hallå! 
 
sitter i skolan väntar på läraren, vi ska ha brandteori eller något liknande, har två lektioner idag då Naturen var inställd. 
Viktor är med mig i skolan idag, mys mys! 
Ikväll blir det en lugn kväll! :) 
vi hörs senare! 
 

Cha Cha Bloggen!

Cha Cha bloggen Ande här! 
sitter i skolan, har svenska och sitter och våld gästar Alex blogg! 
har tjatat på henne i flera dagar att jag ska få göra ett inlägg på hennes blogg och nu får jag äntligen göra det! :) 
Dagen idag vet jag inte alls vad som händer men det visar sig YYYAAAOOO 
Puss Puss Bloggen! :*
 

Seg vecka med andra ord!

Hallå! 
 
sitter i skolan och har stavningstest på it´s. haha 
idag är det lång dag i skolan och jag har bara lektioner på lektioner så hoppas dagen går fort! som tur är jag inte trött idag så jag är på bra humör! 
Ikväll blir det ridning och de blir la skoj! :) 
Har inte så mycket att skriva förutom att jag och Viktor var med Ande,Ante och Frida igår kväll och hade de allmänt mys! :) 
 
 
 
Idag är det ingen vanlig dag heller utan det är min bejb´s födelsedag! 
Grattis bästa Melanie på din 18-års dag! LOVE U <3
 

väx upp kvinna!

Hellu! 
 
sitter i skolan, har två lektioner kvar som är engelska och medicin. 
På medicinen ska vi kila te sjukhuset och kolla på nå skumt! haha 
Så sjukt trött så vill bara hem och sova...
Just nu håller jag på oh skriva ett tal som jag ska framföra på Svenskan på nationella som är nästa vecka. 
Ikväll blir en lugn kväll! :) 
 
 
Väx upp kvinna, börja beté dej som vuxen istället för att vara som en barn rumpa!
Dags att börja tänka på vad man gör kanske? 
Dags att sluta låta alla göra allting åt dej och börja göra lite saker själv! 
 

Vill inte gå upp ur sängen...

God morgon!

Nyas käkat frukost oh nu ska jag fixa håret lite lätt för att sedan kila upp till bussen :)
Kort dag idag och vet absolut inte vad som händer efter skolan!
Hörs senare!


Så himla glad!

hey på er alla! 
 
jag sitter i skolan och väntar på att min vård lektion ska börja, nyss haft idrott sen har jag bara engelska kvar! :)
Efter skolan drar jag hem till pojken oh vovven :) 
Vi drar nog med Frida och Kajsa till Eskilstuna för att Frida ska fixa sina naglar. 
Är sjukt irriterad på min lärare som glömt anmäla min frånvaro i morse då ja fick frånvaro och därför ringt min mor men hon får fixa till det! 
Vi hörs sen! 
 

nyfikna!

God morgon! 
 
sitter i skolan på min andra lektion, är sjukt trött då jag hade as svårt att somna inatt men jag lär ju somna fint ikväll! :) 
Powernap när jag kommer hem garanterat! Är dessutom typ sjuk as ont i halsen och värsta hostan och genom förkyld.
Har möte ikväll dock vet ja inte om jag ska gå på de då ja som sagt inte mår så prima :/
 
 

söndags ångest delux!

Hallå! 
 
sitter i sängen med Viktor, och Frida oh Mell håller på oh slinga håret på varandra.
Musiken är igång och man får försöka tänka bort att det är skola imöra! 
Som tur har jag Viktor kvar här ett par dagar till så jag har nått att längta hem till iallafall! 
Dagen idag har vart lugn och vart lite i stallet och kollat när Frida red sin lilla pålle :) 
vi hörs senare :) 
 

Mysig helg!

hallå! :) 
 
sitter i köket och kollar på film medans Viktor sitter och äter frukost och är fett osocial xd haha
Fredags kvällen var grym, skönt folk och bara chillade,snackade hade allmänt nice!  
igår var vi med Frida,Emelie,Mell,Ante och Kevin och grillade hemma hos Frida myspys! 
Sen drog jag och Frida och Viktor oh Emelie en sväng te Köping och sen åkte ja och viktor hem vi var sjukt trötta! 
Idag vet vi inte riktigt vad som händer blir nog att hitta på nått med Frida och Mell men det visar sig! 
vi hörs senare! 
C H A A A A  O O O 
 
 

Sunset!

Så himla glad idag även fast man typ inte sovit något inatt, måste vara de fina vädret och mina underbara vänner som får mig på så bra humör! 
Har iaf vart i stallet med Frida, har även käkat glass och hämtat upp Mell vid tåget och nyss setat ute på min altan och haft min lilla kattunge i koppel så hon fick komma ut medans min fina hund ligger och steker i solen och njuter av värmen! 
Klart man blir lycklig när alla runt om är lyckliga! 
Nu duschar Frida och jag gör lite Cappuccino till mig för omväxlingens skull, mell åkte till sin pålle och jag endast njuter av livet! 
Ska snart hämta barnen på dagis för att sedan åka till Eskilstuna och hämta upp Viktor och ge syskonen lite käk på donken.
Ikväll blir de bastu med tjejerna och viktor då och även chilla galet! 
Mer uppdatering kommer senare! 
 

Fredag, and a happy girl!

hallå! 
 
vaknade för ungefär för en timme sen av att mamma kom in och sa "hejdå"
hon ska iväg hela dagen så jag har barnen från kl fyra till ungefär sju :) 
Nu ska jag klä på mig efter ett varmt bad och gå ut med hunden min så han får kissa oh bajsa, och jag har en känsla av att det är fint väder också! :) 
Senare idag blir det att rida Desperado och sen hämta Viktor i Eskilstuna! :) 
Nu ska jag som sagt kila så vi hörs senare! 
 

tar min mugg och sätter mig på altanen!

Hey på er! 
 
nu har jag städat nedervåningen och även satt på diskmaskinen, kom precis in från en tur med vovven och min katt som alltid följer med på promenader! hihi 
Fick dock hjärtattack då en bil hull på att köra över henne när jag skulle gå ut från dörren och hon fick syn på oss och bara sprang över vägen såklart kommer en idiot och kör hur fort som helst och får lov att tvärnita för min kisse miss.. 
Nu tar jag min kopp med Cappuccino och sätter mig på altanen och vovven får följa med ut om han vill de :) 
vi hörs sen! 
 
 

Duktig CHEY!

hallå! 
 
igår så spenderades kvällen med Mell oh Frida vi var i stallet och så och sen drog vi te mig och grilla :) 
Ont i halsen idag med som bara den tveksamt om jag ska ridA ikväll med den här halsen, jag vill rida men vet inte om det är så smart att göra det... 
Nu ska jag städa huset lite åt mamma som avlastning att hon inte ska behöva göra allt :) 
Vi får helt enkelt se vad som händer ikväll om jag rider eller inte, halsen brukar alltid ge sig framåt eftermiddagen! 
Puss :*
 

förklylning!

hallå! 
 
sitter i min säng och skypar med Viktor och lyssnar på musik.
ska gå och köpa glass och dricka och slänga på en film innan Frida kommer hit! 
jag är genom förkyld dock... hmm?? vem kan ha smittat mig?! hihi ska nog slänga i mig några ipren också! 
Idag blir det stallet (om jag orkar) med Frida oh Mell sen ska vi väl försöka grilla lite (A)
har ännu inte käkat frukost eller lunch så börjar bli små sugen på mat! 
har inte så mycket att säga mer än att vi hörs ikväll ;) 
 

KVÄLLER!

Heelluuu! 
 
sitter i sängen med en sovande vovve brevid mig.
börjar tyvärr bli sjuk, ont i halsen och feber men ska då klara mig iaf! haha 
idag va ja med mor och syskon te ikea hittade väl inget spciellt men men... 
Vart i stallet oh hjälpt frida, vart hemma hos Mell och myst lite :) 
Imorrn vet jag inte alls vad som händer men det visar sig! 
HA DET BÄST :*
 
 

Ikea med mor!

Hallå!

Ska precis göra lite frukost sen duscha lite snabbt för att sedan kila iväg till Västerås med mamma för att gå lite på ikea :)
Har inte så mycket att säga förutom att jag sovit väldigt bra i natt i min egna säng dock en hund som tagit väldigt mycket plats xd
Hörs senare!


hemma efter en helg i sthlm!

Då är man hemma i sin egna säng efter en helg i stockholm med de bästa! 
Nu blir det att slå på en film oh mysa med min vovve som ja saknat så mycket! :) 
 
Tänkte skriva en kort text om vad vi gjort i sthlm, vi sov hos Choffa (Kajsa's boy) hans päron var stört sköna och verkligen jätte trevliga trivdes jätte bra hos dom! 
Vi har vart i stan och gått runt och kollat i affärer osv.. 
Vi har hunnit med att vara med Viktor, vi har även setat vid vattnet och bara njutit av utsikten. 
Vi har myst rejält mycket och även stressat i stockholms trafiken ^^ haha 
Jag hade verkligen ångest över att åka hem då ja stört trivs i sthlm! :(( 
 
Dagen idag började med att vi åkte hem, var i stallet lite, jag har även övningkört körde till köping och körde lite där, jag har vart med oh lämnat mell och sen vart med Jennelie ett tag, SUPER mysigt! :) 
 

Underbar helg!

Hallå!

Ligger i sängen, la mig precis är väldigt trött!
Imorrn åker vi hem till Kungsör vilket jag inte vill då ja vill stanna då jag trivs väldigt bra här uppe!
Vi hörs imorrn! :)




RSS 2.0